bundi

2010.02.16. 16:44

csak tenyleg par mondatban, de alexet azthiszem most mar illendo lenne rendesen bemutatni. braziliaban szuletett, husz evesen kezdett el utazgatni mindfele, es 7-8 eve kikoltozott londonba, majd pedig onnan 5 eve spanyolorszagba, tarife-be. van egy kis ruhaboltja ahol sajat markas indiaban illetve thaifoldon keszitett zara handm pullandbear stb utanzatokat arul. fel ev munka, ket honap utazgatas negy honap relax otthon - nagyjabol igy telik egy eve, nem rossz mi? itt pushkarban az amugy nagyon jol kiepult textilpiac kulonbozo szereploivel bizniszel, bar most az almodozasban epp a sajat gyar telepitesenel tart. mindenesetre szorakoztato olyasvalakivel mozogni aki napkozben dolgozik, na de elobb bundi

- kb reggel het korul ertunk fel az ovarosba az elso lonelyplanetes szallashoz, kicsit alkudoztunk nezelodtunk szallasokat plusz megettem a vonaton kapott reggelit az egyik vendeghaz tetejen. rengeteg majom ugralt osszevissza a haztetokon es persze elsore nem tudtam hogyan alljak ehhez ugyhogy gyorsan utanajartam a kovetkezoknek:

- a feherpofaju kisebb rovidebb farku az agressziv, akar a taskadat is el tudja vinni (ezt utobb ugy modositottak megbizhato forrasok, hogy azert annyira nem hulye h egesz hatizsakot cipeljen magaval, de ketsegtelen h fizikailag kepes lenne ra)

- a feketepofaju az jofej, csak a kajara megy, meg amugyis bekes, lehet kezbol etetni - meg is tettem, de azert nem baratkoztunk nagyon ossze.

alapvetoen ok azert jobban felnek tolunk mint forditva, ugyhogy

ezekkel megbekelve aludtunk el egy par orara. Bundi egy kedves nyuzsgo kisvaros, kb 100000 lakos, baratsagos ovaros resszel es minimalis turistaval. mint majd mindenhol rajasthanban itt is a to es az erod kepviselik a fo latvanyossagokat, mindkettot megnezzuk a nap folyaman, az elsot reggli kozben a tetorol - majdnem szaraz es elegge budos - a masodikat kesobb eloben is. soha tobbat nem megyek papucsban hegyet maszni, egyreszt csetlettem botlottam folyamat masreszt a kis alattomos tuskek minduntalan megszurtak a talpam, nem kellemes.

ebed kozben hozzank csapodott valentina az olasz francia lany, kedves, aranyos, szineszno es rendezo megnemmondom melyik varosban. mar napok ota talalkozunk kulonbozo csatornakon a my name is khan c film koruli nem teljesen vilagos diskurzussal ;) ugyhogy megkerestuk a helyi mozit ahol hattol jatszottak a filmet. valamiert egyser talan meg gimi alatt elmentunk egy bollywood filmre, amiben sokat tancoltak meg enekeltek, ugyhogy ilyesmire szamitottam, ehelyett kaptunk egy harom oras, new yorkban jatszodo sztorit amiben a fohos megmenti a vilagot, plusz elsimitja a vallasok kozotti feszultsegeket, es nem utolso sorban neki koszonhetjuk obamat akinek a vegen - vigyazz spoiler! - elmondhatja h my name is khan, and i am not a terrorist. a filmet persze vegigdumaltak a nezok, neha volt sikoltozas, bar a legnagyobb akkor mikor valamelyik krikett hosuk jelent meg a vasznon egy reklamban. kellemes szocialis tevekenyseg volt, sokkal jobb igy mozizni, foleg ha egy nem kulonosebben jo filmet nez meg az ember ami ugye raadasul meglehetosen hosszu - szunet van a felenel.

kellemes vacsora, jo alvas, korrekt reggeli - innen folytatom az utat pushkarba :)

 

Szerző: es2300

Szólj hozzá!

Címkék: bundi

A bejegyzés trackback címe:

https://hornokplease.blog.hu/api/trackback/id/tr801763672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása