bombay

2010.02.13. 09:58

hol is tartottunk? ja ott h ez egy baratsagtalan nagyvaros. persze, attolfugg honnan nezed. illetve h mennyit aludtal. mint akit leutottek, ugy terultunk el ujdonsult barataimmal a tiszta de jellegtelen szobankban. 13 oran at egyhuzamban aludtunk, es bar a varjak nagyon probalkoztak h felkeltsenek minket, nem adtuk meg magunkat. kipihenten, egy meredraga reggeli utan taxiba ultunk es atrodeoztunk a vasutallomasra. nem konnyu dolog jegyet venni, egyreszt mindenki nagyon segitokesz, masreszt alex imad alkudni es bizniszelni - errol meg kesobb - a lenyeg a lenyeg, hogy nagyjabol harom oras ugyintezes utan sikerult mindenkinek megtalalnia, hogy hova megy majd. julio a spanyol allandoan mosolygo es lanyokrol beszelo rockdobos goara, mi a brazil jokepu ruhakereskedo alexel pedig fel eszaknak, kotara. tourist quata ticket 2class ac, veg food, tea, water and coffee included - kivancsi vagyok milyen lesz, elviekben holnap hajnali fel negykor erkezunk (hamarosan indul a vonat, bele is kell huznom ha nem akarom lekesni)

a jegyvasarlas utan vacsoraztunk egy kozepeset, miutan nem volt nyitva az allitolag megaszuper koyla etterem with rooftop, es kozben megbeszeltunk egy talalkozot payal-lal a bombayi texitlekereskedo lanyaval ki anno par eve spanyolorszagban talalkozott alexel, a boltoban aminek a srac most vasarol... long story - a lenyeg h egy ultrakozmopolita, nagyon fancy lakasban kotottunk ki ahol megismertuk payal baratait, majd atmentunk egyutt egy olyan barba mulatni ahol a sor annyiba kerult mint a julio jegye goara :) hat igen, igy el egymas mellett a nyomor es a luxus, es ez lesz ha csak rahasal a single traveler a flowra :)

ejszaka fel harom korul ucsorgunk a szalloda elott, megjelenik pele a nyurga sved, befogadjuk a szobankba ejszakara, majd pedig nem tul pihenteto alvas utan (juliot bedbugok csipkedtek meg, amire nagyon haklis vagyok szoval kicsit nehezen aludtam el) kozos reggeli es elvalnak utjaink. payal kocsit kuldet ertunk, a sofor minden tiltakozasom ellenere is vinni akarja a hatizsakom, es most itt ulok egy textil nagykereskedo irodajaban, alexek mellettem anyagokrol mintakrol gyarakrol beszelgetnek en meg csak hummogok, hogy jaja igen, incredible india :)

mate irt kozben, valoszinuleg meglatogatom haridwarban, ahol epp valamilyen nagy unnep van amit nem ertek meg pontosan, de van par napom h rajojjek mi is az. mindenesetre ugye ott gangesz es sokmillio ember

ja es hazafele menet mikor visszajottem bombaybe, payal egy baratjanak felajanlasat elfogadva megnezem az ekszer gyarat ahol 1500 embere dolgozik. hm nice.

jok legyetek addigis, kotabol jelentkezem, kepeket toltom mindjart puszi

A bejegyzés trackback címe:

https://hornokplease.blog.hu/api/trackback/id/tr431754123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása